Scoala gimnaziala Prisacani - judetul Iasi ╗ Telefon: 0232 295.919

Cuvantul directorului Lemnaru Liliana

Dragi elevi ╚Öi p─ârin╚Ťi, stima╚Ťi colegi

Fiecare început vine cu provoc─ârile lui, dezv─âluind ╚Öi semnalând nevoile de schimbare, dar ╚Öi constantele, ceea ce ne confer─â identitate ╚Öi nu trebuie uitat ori abandonat. Vom fi, cu siguran╚Ť─â, aten╚Ťi ╚Öi receptivi la toate solicit─ârile contextului educa╚Ťional actual ╚Öi vom duce mai departe ceea ce am început.

Efortul nostru de fiecare clip─â ╚Öi de fiecare zi este r─âspl─âtit de puritatea ╚Öi candoarea unei priviri de copil ╚Öi de zâmbetul avântat al fiec─ârui adolescent. Credem cu putere c─â împreun─â cu elevii no╚Ötri transform─âm trecutul ╚Öi prezentul în viitor.

Dragi elevi, ╚Öcoala este a voastr─â, ea trebuie s─â fie atât de înc─âp─âtoare, încât s─â cuprind─â toate a╚Ötept─ârile, visurile ╚Öi idealurile voastre. Privi╚Ťi-o cu dragoste, intra╚Ťi în ea cu încredere, face╚Ťi din s─âlile de clas─â un loc familiar ╚Öi prietenos. ╚ścoala ╚Öi cei care o slujesc sunt calea spre descoperire ╚Öi devenire, o cale deschis─â, accesibil─â tuturor. Celor mai mici ╚Öcolari le dorim s─â o descopere, iar celorlal╚Ťi s─â o urmeze cu st─âruin╚Ť─â.

Dragi p─ârin╚Ťi, v─â adres─âm rug─âmintea s─â fi╚Ťi al─âturi de ╚Öcoal─â. Numai împreun─â putem face din copiii dumneavoastr─â ceea ce ace╚Ötia merit─â. Îmi doresc s─â v─â bucura╚Ťi de fiecare not─â ob╚Ťinut─â de copii, ca dovad─â a efortului de înv─â╚Ťare! S─â v─â fie drag─â ╚Öcoala, iar gândul performan╚Ťei pe care o vor înregistra copiii s─â v─â fie lumin─â de prim─âvar─â! V─â a╚Ötept─âm ╚Öi în continuare al─âturi de noi în munca de realizare a obiectivelor ╚Öcolii noastre!

Stima╚Ťi parteneri în educa╚Ťie, v─â mul╚Ťumim pentru sprijinul pe care, cu atâta d─ârnicie, îl da╚Ťi elevilor no╚Ötri.

Dragi colegi, dumneavoastr─â, care prin munc─â neobosit─â, prin efort conjugat ╚Öi printr-o mare dragoste fa╚Ť─â de copii contribui╚Ťi la scrierea performan╚Ťelor în cartea ╚Öcolii pris─âc─ânene ╚Öi purta╚Ťi solia de mai bine pentru to╚Ťi cei care v─â sunt aproape, în spa╚Ťiul generos al ╚Öcolii, s─â v─â bucura╚Ťi de împliniri profesionale ╚Öi de tot felul, iar ve╚Ötile despre performan╚Ťa elevilor dumneavoastr─â s─â v─â fie prilej de bucurie.

Director,
Prof. Lemnaru Liliana

Vizualizari: 236
Data creare: 30-05-2017 11:18:19
Starea vremii
Localitatea: Prisecani
Latitudine -> 47.082741°
Longitudine -> 27.88336°
Astazi
Duminica 22-04-2018
Partial noros
Partial noros
Temperatura
14°C
Minima zilei --> 14°C
Maxima zilei --> 22°C
Presiune atmosferica --> 1.00 Bar
Umiditate --> 41 %
Vizibilitate --> 16.10 km
Stare atmosfera --> stationara
Viteza vant --> 7.00 km/h
Directie vant --> VNV
Soarele rasare --> 6:8 am
Soarele apune --> 8:8 pm
Maine
Partial noros
Partial noros
Minima zilei --> 11°C
Maxima zilei --> 23°C
Poimaine
Averse de ploaie
Averse de ploaie
Minima zilei --> 12°C
Maxima zilei --> 22°C